-18% Off

Digitális vérnyomásmérő Bucks Medical XL-B01

8.400 Ft 6.895 Ft Bruttó ár

Az XL-B01 LCD kijelzővel és egy gombos működtetéssel, valamint automatikus felfújással és leeresztéssel rendelkezik, ahol kényelmesen, gyorsan és pontosan ellenőrizheti a vérnyomását, és könnyedén ellenőrizheti eredményeit.

A felügyelet egyszerűvé válik a teljesen automatikus digitális XL-B01 segítségével, amely Intelligence technológiával rendelkezik a mandzsetta puha felfújásához. Olyan egyszerűen használható, hogy egyetlen érintéssel elolvashatja az eredményt. A három színű magas vérnyomás jelző és az akkumulátor lemerülésének jelzője automatikusan kikapcsol. Az XL-B01 CE valamint FCC minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Akciós ár érvényes 2020.11.17-tól beérkező megrendelésekre visszavonásig!

Elfogyott

Leírás

  • Megbízhatóság és pontosság – Az XL-B01 vérnyomásmérő segít pontosan nyomon követni vérnyomását és szívverését pontosan nagy pontosságú méréssel: ± 3 mmHg / ± 0,4 kPa (vérnyomás); ± 5% (pulzusszám). Azonnal figyelmeztet, ha kóros vérnyomást vagy szabálytalan szívverést észlel a mérés közben. 2 vagy 3 leolvasás ajánlott a pontosság érdekében.
  • Nagyképernyős háromszínű háttérvilágítás-kijelző – Könnyen olvasható háttérvilágítási képernyő extra nagy számjegyekkel és háromszínű LCD-jelzőfényekkel, amelyek megmutatják az Ön méréseit az eredmények egyértelmű monitorozásához. A zöld jelentése normális, a narancs kissé magas, a piros pedig magas, különösen az idősek számára könnyen olvasható.
  • Kétfelhasználós mód – 2 x 99 memória tárolás dátummal és idővel. Könnyű Váltás 2 felhasználó között az eredmények külön tárolásához. Szerezzen be nyilvántartásokat és kövesse nyomon az egészségi állapotát, bármikor. Mérési stabilitása jobb, mint a csuklóé, és alkalmasabb idősebb korú betegeknél, rendszertelen szívverésnél és a cukorbetegség okozta perifériás erek öregedésénél.
  • Állítható, kényelmes mandzsetta – 22-42 cm-es (8,7 – 16,5 hüvelykes) nagy mandzsettával ez a vérnyomásmérő az elfogadott tartományba tartozó emberek többségére illeszkedik, különösen a nagyobb karokra, és a mandzsetta körül nagyon erős tépőzárral rendelkezik, amely rögzíti a felkar körül.

Csomag tartalma:

  • 1 x vérnyomásmérő
  • 1 x mandzsetta
  • USB tápellátással.